2015. december 23., szerda

Manikűrvadász Karácsony (22.)

Sziasztok lányok!
A mai bejegyzésben a Manikűrvadász karácsonyi fordulójára készült manikűrömet mutatom meg nektek.

Nagyon vártam a sorsolást, ugyanis mostmár tőlem is vadászhattok. Ebben a körben Zsebboszit kaptam páromnak, Noémi vadászik tőlem és Bella volt a háziassszony. Nagyon örültem amikor kiderült, hogy Zsebboszit kaptam, mert már több alkalommal is benéztem a blogjára és nagyon szép manikat csinál. A választott manikűr egy halszálkás lett, amit egy kihívásra készített. Nemsokat változtattam az alapkoncepción, csak világosabb színeket használtam. Eredetileg arany-piros lett volna, de az nem tetszett, ezért inkább a kéknél maradtam. Na és itt jön a kérdés, hogy ez a mani miért lenne karácsonyi. Őszintén szólva én sem tudom, bár ha nagyon próbálkozok belemagyarázhatom, hogy :1. a kék az a havat/hideget is eszünkbe juttatja és karácsony télen van 2. ,,halszálka" amiről a halászlé jut eszembe amiről a karácsonyra asszociálok 3. ez a minta hasonlít a pulcsimintákra amit a karácsonykor is hordhatunk. Szóval azért valahogy mégis karácsonyi. :D
A minta díszítőcsíkkal és pöttyözővel, az Essence Hidden Stories 04 Enchanted by hint of mint és a Catrice Ultimate Nail Lacquer 530 Up In The Air lakkjával készült.
Remélem tetszik nektek és boldog karácsonyt! :)

Eredeti manikűr:






Nektek hogy tetszik?
Üdv: Melcsi








17 megjegyzés:

  1. Szép manikűr, az én olvasatomban bolyhos, vastag kötött pulóverre hasonlít, amelyet karácsonyi vacsi előtti hógolyózás közben visel az ember. Belefér a koncepcióba, és ráadásul igényes is! :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon csinos lett! Örülök, hogy ezt a manikűrt választottad, az egyik kedvencem. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, Örülök, hogy az egyik kedvencedet vaálasztottam :)

      Törlés
  3. engem a kővel kirakott havas útra emlékeztet : )) nagyon tetszik!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Most hogy ,,mondod" tényleg hasonlít. :) köszönöm *-*

      Törlés
  4. Nagyon szép télies mani! :)

    VálaszTörlés