2015. december 24., csütörtök

Karácsonyi kihívás - Télapó és segítői

Sziasztok lányok!
A mai bejegyzésben a Thimmyke által indított Karácsonyi kihívás ötödik és egyben utolsó témájához értünk, ami a Télapó és segítői.

Kicsit bizonytalanul kezdtem bele ebbe a kihívásba, de íme itt az ötödik forduló is.

Biztos voltam benne, hogy mikulás mindenképp lesz a körmömön és a pingvint és a szarvast is mellé képzeltem. A maradék két körmömre pedig szálas fedőlakk került.

Az alap egy világoskék, enyhén csillogó körömlakk volt (Rimmel 60seconds Rita Ora 873 Breakfast in bed), erre kerültek akrilfestékkel a mnták. A középsőujjamra fekete félholdat(?) festettem, majd fehérrel a hasát a pingvinnek, narancssárga China Gleze-zel csőrt, fehérrel-feketével szemet. A gyűrűsujjamon fehér akrilra nude félholdat festettem, fehér akrillal szakállat, szegélyt, pompont, szemet, piros akrillal sapkát, rózsaszínnel szájat, feketével pupillát. A szarvas alapja világosbarna akril, a szarva sötétbarna lakk, szeme fekete-fehér akril, orra piros akrillal készült. Vékony, ferde ecsetet és pontozót használtam. Az egészet pedig fedőlakkal zártam.

Miután végeztem az asztalom teljesen televolt, de szerintem megérte, mert sokan megdicsérték, remélem nektek is tetszik.

Ezúton is szeretnék mindenkinek, aki követ, olvas, vagy csak néha bekukkant a blogra boldog karácsonyt kívánni!









Nektek hogy tetszik?
Üdv: Melcsi

8 megjegyzés: