2015. augusztus 28., péntek

Lakkteszt - Miss Sporty Sparkle Touch


Sziasztok lányok!
A mai posztban egy csillámos fedőlakk tesztjét hoztam.

Még ,,réges-régen" tavasszal mutattam ezt a lakkot, de azóta még semmihez sem sikerült használnom. Most viszont a Manikűrvadász 19. fordulóján sikerült egy olyan manit vadásznom Noémitől, amihez ez a lakk tökéletesen passzol.
Átlátszó alapban egyforma méretű kék és ezüst csillámok és kisebb holocsillámok vannak. A holozást csak lámpafényben és erős napfényben lehet látni, de a másik két fajta csillám gyenge fényben helyettesíti őt. Nagyon könnyű a csillámokat szétteríteni, ha egy fél órára fejjel lefelé fordítjuk, még halászgatni sem kel őket. Gyorsan szárad és nagyon szép eredményt kölcsönöz. a ,,sparkle touch" névből eredően a végeredmény kicsit érdes, de akit ez zavar egy fedőlakkal megoldhatja.
Összeségében nekem nagyon tetszik ez a lakk, pozitív csalódás lett, ha valahol még kiárúsításban megtaláljátok, tudom ajánlani.










Nektek hogy tetszik ez a lakk?
Üdv: Melcsi

2 megjegyzés:

  1. Hű,de szép hosszúak a körmeid. Nekem nincs meg ez a lakk,de anyukám még régebben lecsapott rá...nagyon jól tette. :D Csodaszép ez a fedőlakk.

    VálaszTörlés
  2. Köszii :) <3 <3 Először, amikor megláttam kicsit csalódtam, mert egy ezüstcsillámos lakkra számítottam. Aztán a napsütésben megláttam, hogy holo.....na és ott kész voltam, teljes szerelem <3 <3

    VálaszTörlés