2016. július 1., péntek

Júniusi szerzemények

Sziasztok lányok!

Ismét eltelt egy hónap, (sajnos már a nyári szünet egy része is benne van) így ma a júniusi szerzeményeimet mutatom meg. Az előző hónapokban általában összevonva voltak a hónapok, de most összegyűlt annyi minden, hogy érdemes legyen megmutatnom


Mint már előző bejegyzésekben említettem nagyon megszerettem az Essence The Gel lakkjait, így megszereztem még egy ányalatot. Elég sokat ,,futottam" ezután a lakk után, ugyanis a Rossmannokban egyátalán nem találtam, pedig ott volt a száma és a sor, ahol kellett volna lennie. A Tescoban ahol voltam teljesen le volt fosztva az álvány, így ott sem jártam sikerrel. Végül a Müllerben találtam rá, de már ott is 1-2 darab volt csak. Elgondolkoztató, hogy ez az árnyalat ennyire kedvelt, vagy keveset kapnak a boltok belőle, vagy nem is tudom... Szóval végül sikerült megszerezni és nagyon-nagyon tetszik ez a piszkoslila árnyalat.
  A nagynénémtől kaptam két neon Moyra lakkot. Az egyik a a 63-as egy narancssárga, a másik pedig a 66-os zöld szín. Még nem teljesen vagyok megbarátkozva a neon lakkokkal, mert az én barna bőröm mellett még a fehér és pasztell színek is világítanak.



Thimmyke egyik bejegyzése alá írtam, hogy még csak három nyomdalemezem van, erre egy nagyon kedves lány/hölgy megkeresett, hogy a neki már nem kellő BPS lemezeket elküldené nekem. Hát gondolhatjátok hogy megörültem, így két napra rá már itt is volt a hat szépség. Mindegyik kör alakú lemez és a kis papírtartójában van. Sorban felső sor bal szélsőtől: BP-09, BP-68, BP-30, BP-65, BP-24, BP-43. A kedvencem talán a BP-30 és a BP-68, de leginkább az előbbi.

A Müllerben jártamkor (a Blahán lévőben voltam) találtam egy holografikus füzetborítót és mivel kb 170 Ft volt jött is velem haza. Azt már láttam, hogy füzetre nagy lesz, de gondoltam, hogy esetleg fotózáshoz háttérnek jó lesz, elég kemény az anyaga, így a háttérhez meghajlítás nem nagyon fog működni, és eléggé tükröződik is, de még próbálkozom. Mindenesetre nap- vagy lámpafényben nagyon szemkiverős :) Ezt majd képek hátterénél fogjátok látni.


Végül ha már a Tescoban jártam kihasználtam a Ziaja ha két tusfürdőt veszel, akkor csak 500/db akcióját. Előtte Krémmánián végigolvasgattam a véleményeket a tusfürdőkről és mivel a narancsolajosat már birtoklom, a kólás és a vörösáfonyás verziót szerettem volna elhozni. A kólás elvileg gyerekeknek van (no mondjuk ha minden igaz még az vagyok... :D :D ), ezért a gyerek részlegen kellett volna keresnem, de nem találtam, így inkább hagytam. Vörösáfonyásnak nyoma se volt, így végül még egy narancsos és egy algás kiséretében tértem haza. A narancsosnak, mint már említettem legutóbb is, olyan illata van, mint amikor hámozod a narancsot, az algás pedig szerintem alma illatú. Mivel eredetileg 1000 Ft/ darab szokott lenni, így nagyon megérte (500 ml/db), mert sokáig ki fog tartani.

Ti mit szereztetek júniusban?
Üdv: Melcsi


5 megjegyzés:

  1. Már nem is tudom, miket vettem, ruhákat biztos, lakkokat is :) Sima neon Moyrám nincs, viszont az új Coral kollekcióból 3 is megvan és azok nagyon könnyen kezelhetőek és szintén neon mind. Kár, hogy nem pink egyik sem. Az Essence The Gel lakkok annyira gyorsan fogynak, bámulatos, már az Essence feliratnál járok és csak 3-szor kentem ki a körmömet, direkt néztem.
    Meg fogom nézni a tusfürdőket holnap a Tescoban, hátha tart még az akció, nagyon gyorsan fogynak nálunk a tusfürdők.
    Csinálj sok szép manit az új lemezekkel :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az Essencek tényleg nagyon gyorsan fogynak, ami viszonylag jól kompenzálja azt, hogy milyen gyorsan sűrűsödnek, így talán még a végét is el lehet használni. Sikerült szerezni tusit? Próbálkozom a manikkal :)

      Törlés
    2. De jó, hogy szóltál, kimentem ebédszünetben, még tart az akció! Kókuszosat vettem és algásat vagy milyet, a kék átlátszó flakon miatt elsősorban :)

      Törlés
  2. Ziaja narancsos tusi <3 Nagyon tetszenek a lakkok, akár egy manikűrben is el tudnám képzelni őket együtt :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. <3 Örülök, hogy tetszenek, majd próbálkozom, hátha össze tudok velük hozni valamit :)

      Törlés