2016. február 24., szerda

Lakkteszt - Franken by Melcsi : Dumbluedore

Sziasztok lányok!

Mint észrevehettétek múlthét szerdán és pénteken nem volt bejegyzés. Ennek több oka is van: nem volt időm, összecsapottan pedig nem akartam csinálni. A másik, hogy kedvem se nagyon volt, úgy meg semmi értelme nem lenne az egésznek. Viszont most megjött hozzá a kedvem és időm is van, úgyhogy fogadjátok szeretettel a mai bejegyzést.

Valószínűleg már írtam arról, hogy mennyire szeretem a Harry Pottert. Szerintem messze az egyik legjobban kitalált sztori, a látvány, szereplők gondosan kidolgozottak. Mindennek megvan az oka, eredeti, 1-99-ig mindenki élvezheti (már ha szereti), szóval az egyik kedvencem (az Amelie csodálatos élete mellett), ezért az első franken lakkom nem is kaphatott volna más nevet, mint a HP-hoz kapcsolódót. Így lett a lakkocska neve Dumbluedore :)

Júliusban vettem egy nagy csomag lakkot, amiben benne volt ez is, amit az eladó lány maga kevert ki. Én igazából csak egy kis kéket és holót tettem bele, bár így utólag nézve elbírt volna még egy kis pluszt. Nem a legkülönlegesebb lakk, de nekem tetszik. Két rétegben fed, közepesen szárad szép fényesre és 4 nap hordás után csak egy picit kopott a vége.

A lakk üvegéről még nem mostam le a mintát, illetve cimkét sem csináltam, de amint meglesz kiegészítem vele a bejegyzést.


Ti kevertetek már lakkot?
Üdv: Melcsi

2 megjegyzés: