2016. január 29., péntek

Élménybeszámoló - A Dal elődöntőjében jártam

Sziasztok lányok!


A mai bejegyzésben egy személyesebb bejegyzéssel készültem, mert néha-néha ilyen is kell. Decemberben kiderült, hogy a tesómék bandája, a Mushu, bejutott a Dal top 30-ba. nagyon örültünk/örülünk neki és most először élőben nézhettem az elődöntőt.

Szerintem aki csak a tévében szokta nézni ezeket az adásokat, nagyon kiváncsi arra, hogy hogyan áll össze ez az egész. Nagy izgalommal mentünk be a stúdióba, ami meglepően kicsi volt ahhoz képest, amit a képernyőkön keresztül lehet látni. Például a tévében olyan 4-5 sornak látszódik a közönség (legalább), ehhez képest 2 sor volt. Szerencsére jó helyen ültünk, így láttunk mindent. Az elején egy emberke mindent elmondott, hogy mikor és hogyan kell tapsolni, illetve, hogy  mikor kell visszamennünk az előfelvétel után. Készítettek egy előfelvételt, majd egy szünet következett.

Bal oldalon Kozák Örs, középen Mushu, jobb oldalon a tesóm, Kert Antal

Fél nyolckor visszaült a közönség és negyvenkor elkezdődött az adás. Bejátszották az előfelvételt és következtek a produkciók. Első volt Odett Stardust című dala. Mivel a színpadra a dal alatt egy adag konfettit szórtak, amit le kellett takarítani, így a következő szám előtt, a kisfilm alatt jött egy kb 10 fős brigád és lesöpörgette a színpadot 20 másodperc alatt, úgyhogy példát vehetnék róluk a hatékonyságban. A negyedik produkció pedig a tesóméké volt, a Mushu-tól az Uncle Tom. Nagyon izgultam értük, de nagyon ügyesek voltak, így még a részemről egy nagy adag izgulás után tovább  jutottak!

Nagyon örülnék neki ha a középdöntőben rájuk, illetve az akusztikus verzióra is szavaznátok

Nektek hogy tetszik a daluk?
Üdv: Melcsi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése