2015. szeptember 4., péntek

Nyári manikűr összefoglaló

Sziasztok lányok!
A mai bejegyzésben a nyáron készült manikűroket fogom összegyűjtve megmutatni nektek.



Minden évben rá kell jönnöm, hogy milyen rövid a nyár, de arra is, hogy mennyire utálom a hideget, így nem igazán várom a telet. Persze van jó is benne, hisz a sötétebb színeket nagyon szeretem (itt sötétkékre és bordóra gondolok). És még ősz elején jönnek az essence leakciózások, ahol érdemes nézelődni, hisz nagyon olcsón lehet szuper dolgokat venni. Na, de ne szaladjunk ennyire előre, hisz most a nyáron készült manikat akarom összegezve megmutatni.

Minden kép felett ott van a bejegyzés címe amire kattintva az eredeti bejegyzéshez értek.

NOTD - Gyümölcsös


NOTD - Naplemente


NOTD - Tanár inspirálta manikűr


Manikűrvadász 18.


NOTD - Háromszög


NOTD - Felhők


NOTD - Halas


NOTD - Neon


NOTD - Azték minta


Manikűrvadász 19.


NOTD - Belga manikűr





Így egymás után látva volt itt mindenféle, jó is meg nem is, de mindegyiket örömmel készítettem és szerintem ez a lényeg. Életem első Manikűrvadásza is lezajlott, remélem még jópárszor részt vehetek rajta, mert nagyon élveztem. Most, hogy elkezdődött a suli is megpróbálok ugyanilyen aktív maradni, de nem igérek semmit, csak azt hogy igyekszem. :)
Szeretnék minden még tanuló bloggerinának sikeres új tanévet kívánni!

Ti hány manikűrt készítettetek a nyáron?
Üdv: Melcsi

2 megjegyzés:

  1. Nekem a halas és a háromszöges lett a kedvencem,de mind nagyon szép lett. :) Hát én szinte sosem hagytam üresen a körmöm,elvégre olyan "Hé,nyár van!"élet érzés töltött el,de legalább ha jön a suli,és kevesebbet tudok körmöt festeni,megnyugtat a tudat,hogy hasznosan telt a nyaram :D...

    VálaszTörlés
  2. Nagyon örülök, hogy tetszenek :) Én valahogy mindig kerítek alkalmat a körmözésre, mégpedig úgy hogy mindig vasárnap este lakkozok. Így kövi hétre mindig új a mani, de nem az egész délutánt átfogó tanulás (nagyon erős suliba járok)közé kell besűríteni. :)

    VálaszTörlés