2015. június 19., péntek

Hogyan rendszerezzük a körömlakkjainkat

Sziasztok lányok!

A mai bejegyzésben megmutatom, hogyan rendszerezhetitek a körömlakkjaitokat. Több verziót is mutatok, hogy mindenki kitudja választani a neki legjobban tetsző megoldást.

1. Márka vagy finish szerint
    Ez valamilyen módon tárolás is amiről már van egy bejegyzés ami ITT megtekinthető. Ha nincs túl sok lakkod akár egy cipősdobozban és kis csoportokba rendezheted őket. Hamár nagy mennyiséget gyűjtöttél össze akkor több cipősdobozba, például az egyikbe a krém-, a másikba csillámos-, a harmadikba a homoklakkjaidat teheted.

2. Színskála szerint
    Egymás mögötti sorokban az átlátszótól a feketéig felsorakoztathatod, vagy csigavonalba rendezheted lakkjaid.


3. Kedvencek szerint
    Legelőre teheted azokat a lakkokat amiket legjobban szeretsz vagy legtöbbet használsz.

4. Praktikus és aranyos
    Ha fehér füzetcimkére minden lakkal festessz egy kis négyzetet és száradás után egy lyukasztóval (szív vagy hasonló forma, de lehet sima kör is) kivágod, majd ráragasztod a lakkok tetejére, praktikus és aranyos módszerrel teheted átláthatóvá a gyűjteményed.


5. Egy kis füzet/notesz
    Készíthetsz vagy vehetsz is egy füzetet/ kis noteszt amibe csoportosítva (például: csillámos, piros, lila, átlátszó, krémfinisű, homoklakk stb. alapján) beleírhatod egy-egy lakkod árnyalatnevét, jellemzőit és egy mintát festhetsz, hogy azonnal lásd milyen színe van.







6. Körömmargaréta
    Körmös és fodrászkellékes boltban kapható. Erre felfestheted a lakkjaid, szintén azért, hogy lásd milyen színe van.



7. Egy kis újrahasznosítás
    Ha nincs körömmargarétátok, de szívesen barkácsoltok egy kicsit, akkor próbáljátok ki ezt, ne aggódjatok, nem kell hozzá semmi különleges. Az erről készült bejegyzést ITT tekinthetitek meg.

Ti hogyan rendszerezitek a lakkjaitokat?
Üdv: allaboutnails

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése