2017. október 27., péntek

Candy corn nails

Sziasztok lányok!

Azt hiszem, hogy nem lehet megnézni úgy egy halloweeni videót YouTube-on, hogy ne lenne benne a candy corn, ami az USA-ban (és Angliában is?) hagyományosan a halloween alapvető édessége. ha minden igaz kukoricaszirupból készült, és ezért kukorica formájú, de javítsatok ki, ha nem így van. 
 Annyira sokat láttam mostanában, hogy ez került a körmeimre is, méghozzá a She lila színű lakkjára. Először fehér akrilfestékkel megfestettem a jellegzetes formákat a körömre, aztán citromsárgával ,,kiszíneztem" a szélesebb részét, végül középre került a narancssárga festék. Az egészet a szokásos BTGN-nel zártam. 
Egyébként nem kóstoltam még sohasem, ha esetleg tudtok itthon olyan helyet, ahol árulnak, osszátok meg velem megjegyzésben.



Hétvégén voltunk kirándulni, ott készült ez a kép :)


Nektek hogy tetszik?
Üdv: Melcsi

4 megjegyzés:

  1. uh mennyivel élénkebbek a színek, mint a beltéri fotókon *.* nagyon szép lett, mindig irigykedem a free hand képességedért :D én sem ettem még, szerintem gumicukor-szerű lehet.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnos az nem a saját fényképezőmmel készült, hanem apuméval, ami ilyen fullextrás, meg olyan beállításon is volt, hogy jobban mutassa a sárgás színeket. De nekem is az tetszik jobban. Köszönöm :) Most vettem egy csomaggal egy amerikai boltban, nagyon kiváncsi vagyok. :)

      Törlés
  2. Szép lett, a kinti kép különösen jó!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, ugye a természetben fotózás milyen sokat változtat?..

      Törlés