2016. november 11., péntek

Teszt - Allinpackaging.hu

Sziasztok lányok!

Nagyjából egy hónapja felkeresett az allinpackaging.hu kapcsolattartója, hogy küldenének nekem pár dolgot tesztelésre, amiket saját magam választhatok ki az oldalról. Nagyon megörültem, hiszen ez az első olyan alkalom, hogy egy cég ilyesmit ajánlana fel, illetve már korábban is hallottam erről a webshopról. Ezért természetesen elfogadtam a felkérést, és hosszas nézelődés után kiválasztottam, hogy miket szeretnék kipróbálni. Hosszú bejegyzés lesz, sok-sok képpel! :D


Ez mind-mind benne volt a kis dobozkámban :)


Ezüst és átlátszó műanyag airless adagoló és fehér, műanyag adagoló
Hosszú körömmel a tégelyből való krém kiszedése nem egy egyszerű  feladat, így ehhez kértem két pumpás kis krémadagolót. Az egyik egy nagyon elegáns átlátszó adagoló, amibe arckrémet tettem. Ez nagyon erősen ,,lövi" ki a terméket, így mindig a tenyerembe kell nyomnom, hogy ne legyen minden olyan. A másik ez a fehér darab, ezt a kézkrémhez használom. Elég erősen jön ebből is a termék.Egy nurofenes szívókával nyomtam bele a krémet, de azért ügyelni kell, hogy hagyjunk helyet a levegő kijövéséhez.

Üveg, pipettás cseppentő, 5ml
Mint tudjátok nagy bőszen használom az olívaolajat a körmömbe és a körömágyamba masszírozva, de a körömlakkos üvegbe nehéz beletölteni, még ha tölcsérrel csinálom is. Ezért nagyon hasznosnak találom ezt a kis 5 ml-s üvegcsét, hiszen a szája is nagyobb, mint egy körömlakkos üvegnek, illetve mivel pipettás, nem kell közvetlenül a bőrhöz/körömhöz érinteni, így higiénikusabb. (na nem mintha nem mosnám meg mindig a kezem, mielőtt használnám...) Nagyon kis picikének tűnik ez az üvegcse, de pont annyi fér bele, hogy ne romoljon meg benne az olaj. A vége felé pedig nem kell majd úgy ,,halászni" az olajat, mint az ecsettel kéne.


200ml-es patentzáras műanyag tégely
Nagyon stramm kis tégelyek ezek, arról nem is beszélve, hogy ezt nagyon nehéz kinyitni. Viszont nagyon aranyos már csak a mérete miatt is. Mivel tömítése is van, akár folyósabb dolgokat is bele lehet tenni. Fürdősó, test-, arcradír, fűszerek és tea tárolására is tökéletesen alkalmas.

750ml-es, patentzáras műanyag tégely
Ez már egy jóval nagyobb méret, és sokkal könnyebb is kinyitni. Az előbb említettek tárolására szintúgy tökéletes, illetve hamár közeleg a karácsony, akár egy körömápolási csomagot, fürdőcsomagot is össze lehet vele állítani.


Fehér pumpa vattakoronghoz
Ebayen láttam többször is ilyen adagolót, de az Isanának is van ilyen lemosója. Már bele is töltöttem a körömlakklemosót, így már azt is el tudom mondani, hogy jól működik, csak mindig marad a tetejében pár csepp, illetve amikor be akarom zárni, akkor ugye rá kell pattintani, de ilyenkor megnyomom, és kispriccol. Úgyhogy óvatosan kell vele bánni.

Átlátszó flakon, 30ml
Mivel utazáshoz mindig áttöltögetem a tusfürdőt, sampont, körömlakklemosót, így ez mindenképpen hasznos lesz, akár még arclemosó is kerülhet bele.

Műanyag acetonos flakon szűkítővel
Szerintem nem csak körömlakklemosóhoz jó, hanem akár tonik, arclemosó is kerülhet bele, illetve a szűkítőt is ki lehet belőle venni. Masszív darabnak tűnik, szerintem a nagy lemosós flakonból teszek majd bele, hogy anyumnál is legyen.Tojás alakú tégely szájfényhez elválasztó lapkával
Aki nézett valaha YouTube-on lifehack videókat, az biztosan látta már az eos ajakbalzsamokat, gondoltam én is beszerzek egy ilyen tégelyt, és majd készítek bele kókuszzsírból valamit. Szintúgy nagyon masszívnak tűnik.

Átlátszó tégely 3ml
Mindig hasznos lehet egy ilyen kis tégely, hiszen van amikor kis zacskóban érkezik valamilyen dísz, így ehhez választottam egy 3ml-s átlátszó tégelyt.


Parfümös kapszula

Szerintem már mindenki látott ilyet, ha nem ebayen, akkor valamelyik drogériában. Általában horribilis összegekért láttam (szuper kis termék, de nem hiszem, hogy 2500 Forintot megérne...), de ezen az oldalon sokkal elérhetőbb áron lehet kapni. A lényege nagyjából annyi, hogy az alján lévő kis lyukon át lehet pumpálni a parfümöt/testpermetet és így a nap folyamán ha frissíteni kéne az illatot, akkor nem kell az egész üveget magaddal vinni, illetve utazáshoz is tökéletes. Azt még nem látom, hogy ezt hogyan lehetne kitisztítani.


Rózsaszínű macaron formájú tégely
Szintén ebayen lehet sokszor látni ezt a macaron alakú tégelyt. Négy színben kapható (rózsaszín, lila, citromsárga és zöld) amiből én a rózsaszínt kértem (elvileg én nem is szeretem a rózsaszínt :)), mert ez volt a legcukibb. Mint említettem nem szeretek belenyúlkálni a krémekbe, de ez esetleg ajakradírhoz, ajakápolóhoz, ékszerek tárolásához, rágóhoz és gyógyszereknek is tökéletes lehet. 

Remélem tetszett ez a kicsit hosszabb bejegyzés, további szép napot nektek!

Ti melyiket rendelnétek meg?
Üdv: Melcsi

2 megjegyzés:

  1. Jó termékek, de még egyiknek sem éreztem szükségét. Hordok mindent az eredeti flakonjában. Amikor kétlaki voltam, akkor mindenhová vásároltam cuccot. Talán a kis átlátszó tégely, ami jó lehet, bár vannak mini tuppereim, anyám egyet le is nyúlt a gyógyszereinek.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én szeretem áttöltögetni, illetve amikor pl apumhoz megyek, jó hogy nem kell az egész isanás flakont elvinni.

      Törlés