2016. szeptember 7., szerda

Nyári manikűr összefoglaló

Sziasztok lányok!

Szerintem senkinek nem mondok újat azzal, hogy vége van a nyárnak, és ismét jönnek a sötét-hideg hónapok, amit nagyon nem szeretek, mert fotózni csak lámpával tudok, mert nincs elég fény. Idén bejött még egy idegen nyelv (francia) is, így még többet kell tanulnom, illetve kilencedikesként már egyre kevesebb időm van plusz még a suliújsággal is kell foglalkoznom, ezért előre is elnézést kérek, ha valamikor kimarad egy pár bejegyzés. Na de nem panaszkodni szeretnék, hanem megmutatni, hogy milyen manikűrök születtek ezen a nyáron.































Igazából többre számítottam, de általában ha nem volt bejegyzésnek való, akkor egy lakkot csak befotóztam és nem festegettem rá mintákat, meg nemnagyon voltam itthon sem, így egész reálisnak tűnik a 15 manikűr.

A kedvencem a leveles, a dinnyés, a flamingós és az álomfogós lett <3

Nektek melyik tetszett a legjobban?
Üdv: Melcsi

5 megjegyzés:

  1. Amit felsoroltál, azok nekem is nagyon tetszenek, de a dzsungeles, trópusi és a kék alapon fehér virágos is nagyon jó szerintem. Meg a repcsis. Á, jó mind, szép, igényes munkák.

    VálaszTörlés
  2. A pöttyös-csipkehatású pasztell a kedvencem ezek közül, mert ez a minta bár egyszerűnek tűnik, mégis elképesztően látványos és komplex.
    Egyszer talán én is megpróbálkozom vele :)

    VálaszTörlés