2016. július 22., péntek

Tropical nails

Sziasztok lányok!

Egy pár hete volt utoljára nyomdás manikűr a blogon, így most ideje egy újabbnak. Elég egyszerű lett, fokozhattam volna még azzal, hogy kitöltöm színes lakkal az üres részeket, de így is tetszik. Az alapszín a Rimmel 60seconds instyle coral korall lakkja, erre nyomdátram az Essence itsy bitsy blue bikinijével és a MoYou The pro 08-as lemezével egy tropikus mintát a gyűrűsujjamra (stamping decalként készült az extra domború körmeim miatt).
Ha már a stamping decalnél tartunk, kiderült számomra, hogy a Vollaré DaVinci átlátszó lakkja szuper gyorsan szárad, így kb 5-10 perc után már húzhatjuk is le az elkészült matricánkat a nyomdapárnáról. Nagyon meglepődtem, hiszen ez egy kevésbé jó minőségű, de elég olcsó márka, így erre a célra biztosan fogok még ilyet keresni, ha elfogy. (normálisan fedőlakknak nem ajánlom, mert elkeni a mintát, de ha nem végighúzod, hanem hozzá érintgeted az ecsetet, akkor a nyomdát nem keni el).
Nem tervezek ennek külön bejegyzést, úgyhogy itt szólok előre is, hogy jövőhéten nyári szünet lesz a blogon is, mert ahol épp most nyaralok, ott nincs internetelérési lehetőség, és szeretnék egy kicsit pihenni, hogy aztán újult erővel folytathassam. Tehát egy hét szünet, ami nemigazán fog meglátszódni, hiszen ezt csak három bejegyzés, de gondoltam szólok, mielőtt valaki megijedne, hogy hova tűntem :D



Szerintetek milyen színnel kitöltve lenne a legjobb ez a minta?
Üdv: Melcsi

2 megjegyzés:

  1. Kellemes nyaralást! Na, sosem nyomdáznék, ha mindig matricázni kellene, pedig nekem is ívesek a körmeim. A Moyra nude holojával tölteném ki a virágot, de akkor meg kevésbé trópusi, vagy citromsárgával.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Engem nem zavar, ugyanaz az idő, amíg szárad a nyomdapárnán és amíg várnom kellene, hogy megszáradjon a nyomdaminta a körmömön és kenhessem a fedőlakkot :) Ez jól hangzik :) Köszönöm ^_^

      Törlés