2016. július 20., szerda

Teszt - Miss Sporty Peel Off Base Coat

Sziasztok lányok!

Még jópár hónapja vettem egy lehúzható alaplakkot, mert a csillámos lakkjaimat nem egyszerű lemosni. Eléggé bevált, ezért gondoltam, hogy írok róla egy tesztet, hátha nektek is beválik majd.
 Az üvege a márka alap- és fedőlakkjaival megegyező, szerintem jól néz ki, olyan alap formája van, de tárolás szempontjából nem a legjobb. Az ecsete puha és szépen szétterül a körmön. Elég híg, tejfehér, ragasztó állagú/alapú. Mivel híg, ezért vékonyan fel lehet vinni a körömre, vagy a körömágybőrre, mert hogy erre is alkalmas. Tehát, ha nyomdáztok, gradientet készítetek szivaccsal, vagy valami olyan manikűrt alkottok, aminél a körömágy bőre is lakkos lesz, akkor érdemes körbekenni ezzel a lehúzható ,,alaplakkal"és megspóroltok jó 10 percet az életetekből.
Amikor megszárad átlátszó lesz, viszont még mindig tapad, így próbáljátok meg nem összeérinteni a két ujjatok oldalát, mert akkor lehet, hogy leszedik egymást. Nekem az a tapasztalatom, hogy akkor lehet szépen egyben lehúzni, vagy legalább nagy darabokban, ha a fölötte lévő lakk már teljesen koppanósra száradt. A legutóbbi körmön használatnál egy jelly állagú csillámos lakkot kentem rá, és nagy meglepetésemre egyben lejött, de nem lehúztam, hanem szabályosan leesett a körmömről, kb. 5 nap után.


Utoljára ilyet Simplynailogical Cristine-nél láttam egy Unt lehúzható alaplakknál, úgyhogy nagyon örültem, de máskor nem jött még így le ez a cucc. Azt viszont fontos figyelembe venni, hogy ha ezt használod alaplakként könnyen megeshet, hogy csak pár napig marad a körmödön.
 Összességében ezt egy jól működő, nem drága - kb. 500 Ft - termék, ami azoknak is jó, akik swatcholnak és azoknak is, akik csak egy kicsit lakkfüggők (én egyik se vagyok, mert nem swatcholtam még cégeknek, de van, amikor előre befotózok egy lakkot/manit, és nem csak kicsit vagyok lakkfüggő :D)

Nektek bevált ez a lehúzható alaplakk?
Üdv: Melcsi

3 megjegyzés:

  1. Csak bőrre használtam el, de jó sok üveggel, aztán áttértem a Moonbasára. Az latex, jó büdös, viszont egyben lejön a bőrről.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A Moonbasást honnan lehet megszerezni?

      Törlés
    2. Szombathelyen vettem a Nailshopban, de biztos máshol is kaphat.

      Törlés