2016. július 11., hétfő

Lakkteszt - Moyra 63

Sziasztok lányok!

Ilyenkor nyáron nagyon kedveltek a neon színű lakkok, bár én még mindig nem barátkoztam meg velük. Ennek ellenére a mai bejegyzés témája egy neonnarancssárga lakk lesz a Moyrától. 
 Az üveget és az ecsetet szerintem senkinek nem kell bemutatni, a megszokott Moyra. Az állaga elég híg, ebből adódóan nem túl jó a fedése. Ugye van egy olyan trükk, hogyha neon lakkok alá fehér lakkot kenünk, akkor jobb lesz a fedése és még jobban fog világítani. Na most ennél a lakknál ez nem sokat javít, ugyanis magában, fehér alap nélkül ugyanúgy három réteg kell belőle, mint fehér alappal. Én a Lovely fehér lakkját kentem fel alá, és nem túl jó annak se a fedése, így lehet, hogyha egy jobban fedő fehér fölé kentem volna, akkor jobb lett volna. A képeken a középső- és a gyűrűsujjamon van fehér alapon, a többin magában. Elég gyorsan szárad, és meglepően fényes lett. 
Összességében nem olyan rossz ez a lakk, bár én hosszútávon nem nagyon tudom elviselni a narancssárgát a körmeimen, úgyhogy szerintem csak nail artokban fog szerepelni.





Ti hogy álltok a narancssárga lakkokkal?
Üdv: Melcsi

2 megjegyzés:

  1. Ez nagyon rikító, nekem a Coral kollekció 3 rózsaszínes árnyalata van meg, ami full neonnarancs a valóságban, meg nem neon narancssárgáim vannak. Trópusi maniban jól mutat szerintem vagy más virággal, ha fehérrel festesz rá valamit, tudod tompítani a színét. De így is jól áll, mert szép körmeid vannak.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát igen, csak nem nagyon szoktam lakkal bonyolultabb mintákat festeni, inkább akrillal. Köszönöm 😉

      Törlés