2016. június 8., szerda

Kedvenc termékeim a Rossmannból

Sziasztok lányok!

A múltkor elkezdtem felírni a mobilomba, hogy mik azok a termékek a különböző boltokból, amit annyira szeretek és annyira beváltak, hogy bármikor újravenném. Eszembe jutott, hogy mi lenne, ha ezeket megosztanám veletek is, hátha találtok olyan terméket, amit eddig nem ismertetek, de felkelti az érdeklődéseteket és esetleg nektek is beválik.


Azt hiszem az Isana acetonos mandulaillatú körömlakklemosójáról már mindenki hallott. Amióta kipróbáltam mindig van itthon belőle. A nagyobb, 250 ml-es verzió jobban megéri, ezért általában nagyot veszek és a kisebb verzió üvegébe öntök át egy keveset, mert a sok nyitogatás miatt a nagyobb gyorsabban elpárologna. Szépen leszedi a krémlakkokat és ha egy kicsit rajta tartod, akkor a csillámos lakkokkal is elbánik. Az illatát szeretem, de azért nem szoktam beleszagolgatni :D


A Miss Sporty 5in1 alaplakkjáról már ITT (nem vállalok felelősséget :D ) írtam tesztet, és mint említettem akkor is, szuper ez az alaplakk, nagyon tartós lesz tőle a manikűr, fényes, gyorsan szárad és olcsó. Nemrég újítottak rajta, azóta még nem vettem újra, mert másik kettő van itthon bontott, de ahogy elhasználom őket újra fogom venni és reménykedek benne, hogy nem lett roszabb a minősége. (A képen nincs rajta, mert már elhasználtam és kimostam az üveget.)

Folytatva a Miss Sporty termékekkel, a Peel Off Base körömágyvédő/lehúzható alaplakkjuk is bevált. Alaplakként meg kell várni, amíg teljesen megszárad a fölötte lévő lakk, különben csak nyúlós cafatokban lehet leszedni. Krém lakkokknál annyira nem, de csillámos lakkoknál ha több réteg fedőlakk van rajta, szépen egyben lejön a körömről. Körömágyvédőként is jól működik, szépen le lehet húzni. Engem meggyőzött, drogériás viszonylatban nem is nagyon van vetélytársa.


Essence The Gel lakkok: Amikor megjelentek nem voltam annyira érdeklődő velük kapcsolatban, nem is tudom miért. Aztán március környékén Adél ajánlatára megvettem a fehér 33 wild white ways lakkjukat, és annyira bejött, hogy elkezdtem nézegetni a többi lakkjukat is. Kiderült számomra, hogy megannyi különleges árnyalat kapható náluk, így már több színnek is tulajdonosa vagyok (tesztet mindenképpen hozok, valószínűleg kettesével, vagy az összes meglévőről) : a világoslila 21 a whisper of spring, a pasztell babakék 63 itsy bitsy blue bikini és a piszkos teal szépség, az 51 miss captain nevet viselő lakkok. Tervezek még venni jópárat, a múltheti szerzeményes posztban írtam is a kívánságlistás árnyalatokat.


Nem körmös, de a Ziaja narancsos tusfürdőjét Katy ajánlatára vettem meg. Nagyon szeretem a narancs illatát, és ennek egy az egyben olyan illata van mint amikor hámozod a narancsot. Nagyon sok van az üvegben, így az 1000 Forint körüli ára is megéri.


Ti milyen termékeket vesztek újra és újra a Rossmanból?
Üdv: Melcsi

2 megjegyzés:

  1. A lehúzható Miss Sporty alapot én is szeretem, mindig van itthon, ill. az Isana is állandó lemosóm. Nem értem, miért párologna gyorsabban a nagyobb, nagyobb a flakon nyílása, vagy mi?
    Vettem pár Essence The gel lakkot, de a felétől használhatatlan, a lakkhígító meg kár bele, mert minden lakkozás előtt hígítani nekem csak drága lakknál éri meg. Szóval egynél küzdöttem, a többi kuka, ha nyúlós lesz.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát szerintem azért, mert ha a nagyobban több van, akkor többször nyitom ki mire elfogy. Vagy vmi ilyesmi.
      Kár, hogy neked nem váltak be.

      Törlés