2016. május 23., hétfő

Lakkteszt - Max Factor Max Effect 28 pretty in pink

Sziasztok lányok!

Bár már mindjárt itt a nyár ( *-* ), még mindig a pasztelles színeknél tartok. A mai bejegyzés főszereplője is egy pasztell színű körömlakk, mégpedig egy barackos rózsaszínes darab.
 Nagyon szép színe van, számomra a tökéletes barack színnek mondható, de spoiler, nem ebben a lakk személyében. az én kezemen picit neonosnak hat, de a képeken ez nem látható. Az üveg pici és az ecset is, így nagyon hosszú, vagy hosszabb körműeknél többször kell mártani. És akkor amiért nagyon haragszom. Négy (!!!!) rétegben fed teljesen, mert 1-2 rétegben borzasztó csíkos-foltos és még háromban is vannak foltok rajta. Az állaga nem túl jó, nehéz szépen eloszlatni, fedőlakk is szükséges rá. Átlagnál gyorsabban szárad, de a négy réteg felkenése még így is eltart egy darabig. A tartóssága se túl kiemelkedő, mert ugyan 7 nap alatt nem kopott meg, de nagyon csúnyán berepedezett 3-4 nap után, így korrigálásra volt szükség.

Összességében a színét imádom, de a 2500 Ft-os árához képest (nagy csomagban vettem, így nem ennyibe került) a fedése katasztrófa.





Nektek van olyan lakkotok ami csak 4 rétegben fed?
Üdv: Melcsi

2 megjegyzés:

  1. 4 réteg?? Á, szerencsére nincs ilyen. Egy nude alapra kenném fel 2 rétegben, nem várnék, mire a 4 réteg megszárad. A színe szép, de gyorsan kifogy a kis üveg, ha mindig 4 réteget kell felkenni belőle.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát igen elég kemény :D Viszont a szín nagyon tetszik, úgyhogy ha valakinek van ötlete ilyen színű lakkra azt elfogadom :)

      Törlés