2015. november 26., csütörtök

Karácsonyi kihívás - Havazás / Jégvilág


Sziasztok lányok!

A mai bejegyzésben a Timi által meghirdetett karácsonyi kihívás első fordulójára alkotott manikűrt hoztam.

Eddig még nem jelentkeztem egy kihívásra sem, de most én is csatlakoztam Timihez. Mivel minden időpont csütörtökre esik, ezért a szerdai bejegyzéseket most csütörtökönként fogom hozni.(miután vége lesz, visszaállok majd a szerdaira) 
A mai téma a havazás és a jégvilág. Az első ötletet valósítottam meg, ami eszembe jutott, vagyis a hópelyheket. Csinálhattam volna sokkal bonyolultabbra is, de most inkább az ,,egyszerűbbhöz'' volt kedvem.

Először minden körmömet kilakkoztam egy sötétkék, metálos árnyalattal (H&M Matte Metallic Blue Metal). Ezután elővettem a fehér akrilfestékemet és az ecsetkészletemet, majd festegetni kezdtem. Előszőr a fő vonalakat húztam meg, majd a kis elágazásokat készítettem el. A hüvelykujjamra apró hópelyheket is festettem. Az első réteg nem fedett eléggé, ezért átmentem mégegyszer rajta. Végül először egy ezüst (Moyra 29), majd egy holografikus ezüst (Claire's Magic Show) lakkal a ,,vastagabb'' vonalakra festettem díszítést. A teljes száradás után egy réteg fedőlakkal (Essence Sealing Top Coat) zártam.

A képeken annyira nem sikerült elkapni a holózást, de lámpafényben tényleg olyan mintha hó lenne :) Egy kis hópehely dísszel, illetve a hópelyhes párnámmal is készítettem egy-egy képet.











Nektek hogy tetszik?
Üdv: Melcsi



16 megjegyzés:

  1. Nagyon szép ez az alap és cukik lettek a hópelyhek is. :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jól sikerült, tetszik az alapnak választott szín is és szuperek a hópihék. :)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szép manikűr lett :)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szép lett, szép kivitelezés! (-:

    VálaszTörlés
  5. Nagyon tetszik, szuperül sikerültek a hópelyhek :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, jó látni, hogy tetszik. :) Ez az ecsetkészlet fantasztikus, valószínűleg lesz majd róla bejegyzés. És mint kiderült számomra (mert most használtam először) az akril sokkal jobb a mintákhoz :)

      Törlés