2017. július 21., péntek

Bullet Journal - June 2017


Sziasztok lányok!

Rendesen megcsúsztam ezzel a bejegyzéssel, de remélem azért még szívesen olvassátok.


A nyitóoldalt ismét egy külön lapon készítettem el, vízfestékkel. Nekem nagyon tetszenek ezek a koszorú szerű kivitelezések, rengeteget ötletet lehet találni Pinteresten rá. A Memories maradt az előző verzió, nem volt kedvem másikat tervezni.


A Habit Tracker is maradt a szokásos, csak az alatta lévő idézet és minta változott. Biztosan láttátok már ezt interneten, én sem hagyhattam ki. Az ananász vízfestékkel, a többi tollal készült.


A Sleep Log is maradt a szokásos, ez így tökéletes nekem.


A Spending Log-ot is meghagytam egyszerű formájában hagytam. Készítettem egy Marvel-es oldalt, mivel eldöntöttem, hogy szeretném megnézni azokat a filmeket, amiket kihagytam.


A heti felosztás is szintén ugyanolyan lett, bár így nyáron annyira nem használom ki, mint suli közben.A nyári teendőimnek és projektjeimnek is készült egy oldal, mivel évközben állandóan eszembe jut, hogy ezt meg ezt kéne csinálni, de most nincs időm, majd nyáron, csak addigra mindig elfelejtettem, úgyhogy most felirogattam, és innen húzogatom le amiket már megcsináltam.


Végül, mivel tele lett ez a füzet, készült egy oldal arról is, hogy mit szeretnék átvinni a következő BuJo-omba, illetve mit szeretnék beújítani. A z utolsó oldal pedig egy pakolós lista lett, mivel két hétre vidékre utaztam. 

A következő Bullet Journal-omról a júliusi bejegyzésben bővebben írok majd.

Ti  használtam valamilyen naplót?
Üdv: Melcsi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése