2017. április 28., péntek

Februári-áprilisi szerzemények

Sziasztok lányok!

Már nagyon régen volt bejegyzés, nemhogy szerzeményes, úgyhogy rengeteg dolog gyűlt össze, ezeket mutatom meg a mai bejegyzésben.



Anyum már a hatásom alatt áll, így néha ő is vesz lakkokat. Ezt ahárom lakkot is ő vette, de egy kicsit mellényúlt velük. A két fedőlakk üvege mindenesetre nagyon cuki, de a lakk borzasztó lassan szárad meg, nagyon büdös, és halászni kell a glittereket. A rózsaszín lakk nagyon szép, egy kicsit sűrű, de nagyon gyorsan és mattra szárad. Egyébként százforintosból vannak, 150 Ft/db.


A kis Facebook-os csoportunkban is vásárolgattam, a MoYou Fashionista 04-es lemezétől oda meg vissza vagyok, nagyon szeretem ezeket a cakkos mintákat. A két Moyra lakkot szabadrablás útján szereztem, a Metal effectessel fantasztikusan lehet nyomdázni, a Sea Salt pedig nagyon aranyos. 


A három hónap alatt csak párszor voltam Rossmannban, de az egyik alkalommal megszereztem ezt az Essence Colour&Care lakkot, amiről már láthattatok is tesztet. A Müllerben pedig ezt a ballerina pink névre hallgató rózsaszín Essence lakkot vettem meg, mivel eddig nem volt ilyesmi árnyalatom. A Rimmel Salon Pro lakkot szintén anyum vette, de erről teszt már biztosan nem lesz, hiszen tudomásom szerint már nem kapható, de eddig szerintem ez a legbőrszínűbb lakkom.


Még az utószülinapomra kaptam két feketeszappant, hátha ez segít az arcomon. A Cocoon-osat már használom egy-két hónapja, és tényleg jó, de olyan hű de nagy változást még nem érzékeltem. A Manna szépítő arcpakolást szintén szabadrablósan szereztem Adéltól. (köszi Adél :) )


A Batiste szárazsamponjairól már rengeteget hallottam, így beadtam a derekam és vettem egyet. Az illata isteni, a hatása se rossz, viszont nagyon alaposan fel kell rázni. Az Essence Concealer Brush-t már a megjelenésekor kiszúrtam, így meg is vettem, egyébként 545 Forintba került, a Catrice Camuflage korrektorral használom, és szuperül működik. A zoknikat csak azért mutatom, mert szeretném felhívni rá a figyelmet, hogy a Pepcoban 3 pár bokazokni 360 Forintba kerül, és nagyon kényelmesek meg minden, már vagy harmadik csomaggal vettem belőle (van még szürke, meg más szín is).


Amikor a lemezt átvettem betértem a Lushba is. Nagyon kedvesek voltak a csajszik bent, kaptam két arcpakolást mintát, meg vettem egy robotos fürdőbombát a barátnőmnek. A két pakolás a Cupcake és a Catastrophe cosmetics, mindkettő fantasztikus illatú, viszont ezutóbbi nagyon-nagyon porzik. Hatásuk gondolom hosszútávon érezhető, sajnos a kombinált bőröm miatt az áfonyás kicsit szárít, a csokis kevésbé.


A tesómtól ezt a Ziaja kakaóvajas kézkrémet kaptam Húsvétra. Az illata finom, de a Krémmániás vélemények nem túl bíztatóak. A tavaszi MondoCon-ra sikerült elmennünk, ott szereztem ezt a Khaleesi-s kitűzőt, szerintem nagyon szép a mintázata, a tolltartómra került.

Ti mit szereztetek mostanában?
Üdv: Melcsi

4 megjegyzés:

  1. Igyekszem nem költekezni, elég nagy kiadásaink vannak mostanában. Az a MoYou lemez a kedvencem, minden alkalomhoz passzolnak a minták.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem is csodálom, én is oda meg vissza vagyok a mintáitól ❤

      Törlés
  2. A csokis Lush pakolást imádom! O.O Nekem is kombinált a bőröm, de van egy kis felszíni vízhiányom is, így tökéletes rá. :)

    VálaszTörlés