2017. április 3., hétfő

Második blogszülinap!

Sziasztok lányok!

A mai nap ünnepli ez a blog immáron második szülinapját, amit szeretnék ismét egy kicsit személyesebb hangvételű bejegyzéssel megkoronázni. 
 Ez a két év nagyon sokat jelent számomra, rengeteg fantasztikus csajszit ismertem meg, személyesen , illetve a blogjuk, videóik alapján. Rengeteg kedves kommentet kaptam, kedves szavakat, ami az én koromban szerintem még többet jelent, mármint ami az önbizalmam növelését illeti. Az utóbbi fél évben volt egy kis bejegyzés-megcsappanás, ami miatt kicsit szomorú vagyok, viszont inkább legyen így, minthogy kényszerből csináljam, vagy abbahagyjam. Néha úgy érzem, hogy esélyem sincs aközött a rengeteg profi körmös között akik blogját olvasom, mivel nekem nincs arra lehetőségem, hogy minden új kollekciót azonnal megvegyek, esetleg PP, ILNP lakkokkal bombázzalak titeket, mivel diák vagyok, és nem keresek pénzt. Viszont megpróbálom abból kihozni a maximumot, amim van. Ezen kívül tervben van az is, hogy kétnyelvű bejegyzéseket posztolnék (magyar-angol), amennyiben eljutok arra a szintre, hogy a heti 2-3 posztolás magyarul is menjen. Egy kicsit félek tőle, mert biztos, hogy lesznek benne hibák, de legalább tanulok belőle. Ezen kívül létrehoztam a blognak egy Facebook-os oldalt is, amit ITT érhettek el. Remélem így még könnyebb lesz a kapcsolattartás.
Az utóbbi két évben 8147 oldalmegjelenítés volt, ami nekem nem mond annyira sokat, tavaly ilyenkor talán 3000 környékén járt. A feliratkozók száma 21-re növekedett (ebből egy én vagyok, hogy mindig lássam, ha véletlenül nem osztottam meg egy bejegyzést), ami szerintem javarészt a Manikűrvadásznak köszönhető. Egy évvel ezelőtt azthiszem 2 volt, úgyhogy ez egész jelentős növekedés, aminek persze örülök, de nem a számokon jár állandóan az agyam. Ezzel a bejegyzéssel összesen 232 poszt készült, ami szerintem elég sok, pláne, hogy ebből 88 lakkteszt. 

És akkor egy mostmár szinte szokásnak mondható összehasonlítós kép:Szeretném megköszönni Nektek a kedves szavakat, hogy életet leheltek ebbe a blogba. Remélem a továbbiakban is velem tartotok, van még néhány ötlet a képzeletbeli zsebemben, amit előbb-utóbb meg is osztok veletek :)

Nektek melyik az a bejegyzés, ami először eszetekbe jut a Nails are my yoga blogról?
Üdv: Melcsi

6 megjegyzés:

  1. Boldog blogszülinapot! Nagyon tetszenek az ecsettel festett manijaid! Szerintem nagyon ügyes vagy, csak hát egyre kevesebb a blog, leáldozóban van a blogírás, ez a helyzet, sok a gélkörmös lány is. Én örülök, ha van poszt, ahogy időd engedi, persze első a tanulás :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! Szerintem sokan azért választják inkább a videókat, mert így közben mást is tudnak csinálni. Szomorú lenne, ha ez a fajta média eltűnne 😞 Örülök, hogy örülsz a posztoknak 😉

      Törlés