2016. augusztus 19., péntek

Saran wrap marble

Sziasztok lányok!

Még nyár elején próbáltam ki ezt a technikát, és nagyon megtetszett, hiszen gyakorlatilag bármilyen egymáshoz passzoló színnel szuper márványos manikűrt lehet készíteni. Legutóbb is írtam róla, de most ismét leírom hogyan készítettem, mert azóta kikisérleteztem, hogy hogyan lesz a legszebb a minta.
Még régebbről megtartottam a Kinder Joy kis műanyag kanálkáit, most fel is tudom használni. Erre cseppentek egy pár cseppet különböző lakkokból, majd egy folpack darabkát rányomok, leveszem és 90 fokot elfordítom, rányomom és így tovább. Ezzel szépen összemosódnak a színek, csak sietni kell, hogy nehogy megszáradjon közben a lakk. Ha megszáradt rákenek egy réteg fedőlakkot, és ha az is megszárad, akkor egy csipesszel lehúzom a matricát, rárakom a körmömre, levágom a felesleget, egy réteg fedőlakk, majd körbetakarítom és kész. A mostani alkalommal zöld, rózsaszín, kék és sárga lakkokat használtam, szerintem egész jól sikerült a színeket összeválogatni.



Ti próbáltátok már ezt a technikát?
Üdv: Melcsi

2 megjegyzés:

  1. Nem, nálam a színkeverés megáll a szárazecset-technikánál, pedig nagyon szép az eredmény, gyönyörűek ezek a színek együtt.
    Jaj, annyira nincs időm lakkozni, pont tegnap akadtam ki rajta otthon, hogy nincs egyben egy órám :/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na én meg azt nem próbáltam. Én itt a kilencedikes fejemmel pont ugyanezt érzem, mindig 3-4 részletben kell lakkoznom 😓 Pedig nem vagyok felnőtt 😉

      Törlés