2016. augusztus 8., hétfő

Manikűrvadász 27.

Sziasztok lányok!

Ismét jelentkezünk a Manikűrvadász újabb fordulójával, ami immáron a 27. és számomra a tizedik, amiben részt veszek. Nagyon örülök, hogy tavaly ilyenkor jelentkeztem, és, hogy azóta is mindig jelentkezek :) A mai fordulóban Akanet kaptam páromul, akinek a körömlakk kollekciós posztjai óta követem a munkásságát. Nagyon sok a nyomdázott manikűr a blogján, ami nekem kicsit kihívást jelentett, hiszen a nyomdázást még gyakorolnom kell. ezért olyan manikűrt választottam, amit ecsettel is meg tudok festeni. Így esett a választásom egy Manikűrvadászos manira, amit Akane még Mannától vadászott. Nagyon tetszett már a manikűr alapja is, az álomfogó mintáról nem is beszélve. Mivel Manna az eredeti mintát kézzel festette, így azalapján készült az enyém is. Az alap saran wrap marblellel készült, erről már készült egy poszt, de lehet, hogy lesz egy bejegyzés erről a színösszeállításról is. Ezután fekete akrillal és egy vékony ecsettel megfestettem a mintát. Nekem az arany vonalak annyira nem jöttek be, ezért azokat kihagytam, de így is nagyon tetszik :)





Nézzétek meg a többiek alkotásait is!:
Nektek hogy telik a nyaratok?
Üdv: Melcsi

19 megjegyzés:

  1. Nagyon tetszik a manid, szép munka! :)

    VálaszTörlés
  2. Szuper lett, nagyon szépen sikerült megfestened! Imádom ezeket az álomfogós mintákat!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm ❤ Én annyira szeretem őket, hogy kettő is lóg a szobámban (az egyiket én csináltam 😉)

      Törlés
  3. Nagyon szuper lett a te változatod :) Én csak az egyszerűsége miatt választom a nyomdázást, nekem a kézzel festés nem megy annyia :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm. ❤ Hát nálam pont fordítva van, mivel még nem tapasztaltam ki, hogy melyik lakk melyik lemezzel működik a legjobban 😉

      Törlés
  4. Nagyon szép lett! Ecsettel festegetni szerintem is sokkal nehezebb, nyomdázni megfelelő eszközökkel viszont villámgyorsan meg lehet tanulni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen 😃 Hát nekem egyenlőre a festegetés az egyszerűbb 😂

      Törlés
  5. Jól néz ki a mani! A bejegyzésből viszont kimaradt az eredeti manikűr képe. Kérlek, illeszt be, majd küldj róla linket emailben v jelezd blogomon megjegyzésben, hogy lekerülhess a fekete listáról és pedig betehessem ezt a manit is az összefoglalóa. ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, hogy szóltál, nagyon sajnálom, hogy kihagytam, pedig látom a lelki szemeim előtt, ahogy berakom a képet :D

      Törlés
    2. Semmi gond. Köszi, hogy pótoltad. :)

      Törlés