2016. augusztus 12., péntek

Lakkteszt - Miss Sporty Clubbing Colours 456

 Sziasztok lányok!

A bloggertalálkozón szerzett egyik lakk tesztjét hozom ma, de valószínűleg nem fogjátok látni az összes lakkot teszt formájában, hiszen elég sok az olyan lakk amit már évek óta nem kapni. Bár nagyon szeretek lakkokról írni, még akkor is, ha csak azoknak lesz érdekes egy-egy ilyen bejegyzés, aki esetleg másodkézből vesz lakkot, vagy a sajátjait szeretné látni felkenve. (így leírva ez nem is tűnik annyira hasztalannak :D) Szóval lehet, hogy egy-két régebbi lakkról is olvashattok majd, de majd meglátjuk, először is akkor a kék Miss Sporty lakk, amiről a bejegyzés szól...

Az üveg az a szokásos MS amilyen a színes lakkjaiké szokott lenni. Az ecset számomra kicsit furcsa, mert nem olyan mint az Essence, vagy a RdeL, hanem egyenesre vágott, de eléggé tömött. Nem annyira jó mint az előbb említett két márkáé, de használható. egy rétegben még foltos, de két rétegben már tökéletesen fed. Az állaga már viszonylag sűrűbb (mondjuk a China Glaze lakkokéhoz mérten), így a kicsit bubisodás is érthető (ismét megemlíteném, hogyha nagyon melegben kentem fel egy lakkot, eddig mindig bubisodott). Az ígért gyors száradást tényleg betartja, pár perc után már száraz volt. A képeken van rajta fedőlakk, de egyébként közepesen fényes volt. A legnagyobb meglepetés számomra a színe volt, hiszen a körmömön (szerintem) sokkal élénkebb, mint az üvegben.





Nektek melyik a kedvenc kék lakkotok?
Üdv: Melcsi

2 megjegyzés:

  1. A Moyra 27 hasonló, abból elfogyasztottam egy üveggel, szerettem. Nem vagyok kibékülve a Miss Sporty márkával, alig lehet a felétől kihalászni a lakkot.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem van egypár Miss Sportym, semleges a kapcsolatom velük, egy barack lakkom van tőlük, amit nagyon szeretek, egyébként az alaplakkjuk (5in1) amit újra fogok venni.

      Törlés