2016. augusztus 10., szerda

Júliusi szerzemények

Sziasztok lányok!

Sajnos még egy hónap eltelt a nyárból, így a következő szerzeményes bejegyzéssel jelentkezem. A hónap eleji bloggertalálkozós szerzeményekről akkor már írtam, így azt ezen a linken megtaláljátok. Ezen kívül is szereztem pár dolgot, következzenek most ezek:


A szokásos Rossmann túrámat ismét megtettem, viszont most nem csak az Isana mandulás lemosóját vettem meg. Kinéztem több dolgot is blogok és körmös csoportok hatására, például a Rossmann sajátmárkás For your beauy üvegreszelőt. (alsó kép) Azóta már többször is használtam, tényleg nagyon sima lesz a köröm vége és jobban is reszel mint a fém- és a papírreszelők. Annyi összesen a problémám vele, hogy amikor vágom a körmömet jobban tudom kontrollálni, hogy mennyit reszelek le, így szerintem azt fogom csinálni, hogy vágom és utána reszelem. Ezeken kívül még a Katy által ajánlott Essence gyorsszárító cseppeket is szerettem volna megvenni, de a három Rossmann amiben jártam egyikében sem találtam (arról nem is beszélve, hogy az első nem is volt nyitva, de nem tudom miért…). Reménykedem benne, hogy a Müllerben fogok találni, csak sajnos ott ugye nincs 10%-os kupon :( A BTGN fedőlakkot is szeretném kipróbálni, mert ősszel kivonják, és ha beválik mindenképpen betáraznék belőle. (a kiárúsítás alatt eddig sehol sem láttam, még a nyomát se...) A málnás tusfürdőt anyumtól kaptam, málna/eper/gyümölcsjoghurt illata van, azért nem írom, hogy biztosan málnajoghurt, mert ezeknek mind ugyanolyan az illata :D :D


A nagynénémtől ismét kaptam egy lakkot, az Avon új neon kollekciójában lévő Magic Effects Electric blue lakkot. Furcsa számomra, hogy egy sötétkék lakkot neonnak neveznek, van egy pár hasonló árnyalatom, meglátjuk ez hogyan fog teljesíteni (ilyen melegben nem vagyok hajlandó sötétkék lakkot felkenni, úgyhogy ennek a tesztje inkább ősz-télre tolódik, bár ki tudja, lehet, hogy nyár vége felé rászánom magam)


És ha már a nagynéném, akkor a kreatív bolt ahol dolgozik, ahonnan ismét szereztem egy vékony ecsetet, amit természetesen lehagytam a képekről ami tökéletes körmözéshez. Tavaly egy 0-s ecsetet kaptam, ami még mindig megvan, és szuperül lehet apróbb mintákat is festeni vele (pl. Flamingo nails). Most viszont egy alig látható fejű, 000-ás ecsettel lettem gazdagabb, ezzel tényleg nagyon pici és vékony vonalakat lehet húzni. Aki esetleg körmös ecsetet szeretne, de nem akar netről rendelni, annak érdemes megnézni a környékükön lévő kreatív hobby boltban, mert kincseket lehet találni (csillámpor, kaviár és rengeteg akrilfesték is fellelhető az ilyen helyeken :) ) 

Ti mit vettetek júliusban?
Üdv: Melcsi

2 megjegyzés:

  1. Négyesével szoktam venni az Isana lemosót, mert nálunk egy db Rossmann sincs, tankolni kell. Hát igen, a megfelelő ecsetekkel szép dolgokat lehet festegetni, nekem egy ecsetem sincs, csak amivel körbetakarítok, de ugye nem vagyok blogger, csak lakkozgatok, inkább más műveit csodálom. De tuti már ha lett volna, azok is gallyra mentek volna, a körbetakarító ecseteket is mindig kinyiffantom, nem bírják a lakklemosót.
    Lakkokat vettem, 2 CbL-t meg Moyrát számolatlanul, azokra nem sajnálom a pénzt, kedvenc márkám.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nálam elég gyorsan fogynak, úgyhogy mindig tartok itthon 2 nagy flakonnal 😉 A körbetakarítós ecset nálam is keveset bír, lassan kéne remdelnem újakat ebayről. A Moyrák nagyon jók, csak még keresem azt a helyet, ahonnan tonnaszámra vehetném 😂😂

      Törlés