2016. augusztus 15., hétfő

Daisy nails on blue base

Sziasztok lányok!

A húsvéti manikűröm alkalmával festettem először margarétákat a körmömre, és most ismét ezt a mintát festettem meg, csak most kék alappal. Eredetileg Glitterfingersss Lexa margarétás manikűrjét akartam megvalósítani, de sajnos mire odaértem, hogy feketével körvonalazzam a virágokat, az akrilfestékkel festett virágok megkoptak, annak ellenére, hogy egy réteg fedőlakk is volt rajta, visszafesteni meg már nem lett volna érdemes. Úgyhogy azt majd legközelebb festem meg. Az alap a Miss Sporty Clubbing Colours 456-os lakkja, és mint említettem ezen vannak fehér- és sárga akrillal virágok. (egyébként tiszta szerencse, hogy aggódtam, hogy elrontom a körvonalazást és erről az állapotról is készítettem fényképeket…)



Nektek hogy tetszik?
Üdv: Melcsi

4 megjegyzés:

  1. Nagyon szép manikűr, az alapszín és a festett virágok is csodásak, kár, hogy meggyűlt a bajod az akrilfestékkel.
    Ha szeretnéd tartóssá tenni a közeljövőben az akrillal festett körömdíszítést, javaslom, hogy mattított alapra dolgozz,várj egy órát az akril száradására, még akkor is, ha érintésre már csontnak tűnik. Pláne ha húsosabbak a motívumok.
    A fedőlakkal két rétegben dolgozz, és a kontúroknál lévő motívumokon TÚL kell, hogy érjen a fedőlakk, hogy lefedje azokat is.
    Elnézést az észosztásért, arra gondoltam, esetleg nem tapasztaltad még ki ezt az anyagot.
    Remélem, gyorsan megcsinálod kontúrozott szirmokkal is ezt a díszítést, megérdemelné. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az a baj, hogy mindig van alatta egy réteg fedőlakk, hogy az esetleges hibákat ki tudjam javítani, így a matt alappal nem biztos, hogy ez menne. Köszönöm szépen, megfogadom majd a tanácsaidat, tényleg nem vagyok még profi. Attól félek, hogy őszi/téli virágok lesznek belőle, mert mindjárt vége a nyárnak. :(

      Törlés
  2. Nagyon csinos! Biztos nem egyszerű festegetni, Lexa szerintem sokezer órát gyakorolt már :) Nekem tetszik az egyszerű változat is, nagyon jók ezek a színek együtt, a körmöd gyönyörű hosszú, vidám a mani :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm :) Nem teljesen vagyok kibékülve a hosszú körmeimmel, mostanában inkább a rövidebbet szeretem magamon (mondjuk nem annyira rövid 😂😂😂), de akár hosszabbra is növeszthetném 😉 Lexa nagyon durván profi, mindenkinek a műveit mutogatom, hogy ,,Nézd mennyire ügyes, ezt ecsettel festette!!" 😂😂😂

      Törlés