2016. augusztus 31., szerda

Brussels Airlines nails

Sziasztok lányok!

A mit szeretnék dolgozni/ mi akarok lenni, ha nagy leszek kérdésre már több mint egy éve a stewardess/ légikísérőt szoktam felelni, hiszen a legvonzóbb opció az, hogy elmegyek turisztika és vendéglátás szakra, így miközben nyelveket tanulok dolgozhatnék idegenvezetőként is. Na de ez még a jövő zenéje, következzen a mai manikűr. Idén tizedik alkalommal utaztunk Brüsszelbe a Brussels Airlines légitársasággal (ahol egyébként az egyik tesóm pilóta). Így most az utazásra ilyen manikűrt készítettem. A gyűrűsujjamra az Essence I <3 my blue jeans lakkja, a többire pedig a Golden Rose Rich Color 38-as blurple darabja. Az egész minta akrilfestékekkel készült, a hüvelykujjamon egy egyszerű repülősziluett volt, csak inkább egy madárra hasonlított, ezért nem fotóztam le külön. 



Nektek hogy tetszik?
Üdv: Melcsi

4 megjegyzés:

  1. Szuper lett, nagyon tetszik! :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szép! Jó dolog ennyi idősen tudni, mi szeretnél lenni, ráadásul tesód pilóta, van betekintésed is ebbe a világba.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm 😉 Hát igazából még bármi lehet, lehet, hogy addig valami megtántorít, vagy bevonz, de legalább van már valami ami tudom, hogy szívesen lennék. Igazából csak féltesóm, de tesónak számolom (ezért is az egyébként elég nagy korkülönbség)

      Törlés