2016. június 20., hétfő

Lakkteszt - Essence The Gel 21 a whisper of spring

Sziasztok lányok!

Még a legutóbbi szerzeményes bejegyzésben említettem, hogy szeretnék majd tesztet írni az Essence The Gel lakkokról, és végül úgy döntöttem, hogy egyesével mutatom be őket, mert úgyis fognak még gyarapodni :D Szóval ma a pasztell lila a whisper of spring nevet viselő lakkról lesz szó.
Első alkalommal amikor felkentem viszonylag híg volt, de utána már a szerintem megfelelő sűrűsége lett. Egy rétegben (jelzem az első használat tapasztalatait írom le) elég csíkos és foltos volt, de két rétegben (egy vékony és egy közepes vastagságú) tökéletesen fed. Egy kevés ezüst shimmer van benne, de ez körmön nem igazán látszódik. Fényesre szárad elég gyorsan (ennek nagyon örülök :) ), de fedőlakk van rajta. Mivel ez egy gél hatású lakk a fényesség alap, viszont nekem az is tetszik, hogy nem lesz ecsetnyomos, mert kisimul (tudjátok, mint a híg tészták :D)
Összességében engem levettek a lábamról ezek a lakkok, mert nagyon-nagyon szép színeik vannak (további tesztek következnek :D ) és a 450 Forintos árukat teljesen megérik.





Nektek is szimpatikusak a The Gel vonal lakkjai?
Üdv: Melcsi

1 megjegyzés:

  1. Ennyi pénzért tényleg nem rosszak, de nálam már a 2. üveg sűrűsödik be menthetetlenül a felénél és egy idő után már nincs kedvem hígítani őket. A színek viszont tényleg szépek, az ecset is szuper.

    VálaszTörlés