2018. április 3., kedd

Harmadik blogszülinap!

Sziasztok lányok!

A mai napon már 3 éves a Nailsaremyyoga blog, ami számomra hihetetlen, rengeteg dolog történt azóta, sokat változtam, és velem együtt a blog is. 
 Sokat változott a kapcsolatom a blogolással is, az utóbbi időben eléggé elhanyagoltam, egyszerűen azért, mert más dolgokban találtam nagyobb örömet, új dolgokba vetettem magam bele, és ezeket helyeztem előtérbe. Annak ellenére, hogy nagyon szeretek körmöt festeni, fotózni, szerkeszteni és írni is, nem mindig jelenti nekem ez a kikapcsolódást, pláne akkor, ha egész nap az órákon ültem és jegyzeteltem. Szerintem ez teljesen természetes és az a szerencsém, hogy senki sem erőlteti rám, így ha úgy döntök, hogy ahelyett, hogy leülnék képeket szerkeszteni én inkább megnézek egy részt egy sorozatból, nem fog semmi baj történni. Viszont sok olyan dolgot találtam, fedeztem fel, amiről nagyon szívesen mesélnék, egy kicsit elrugaszkodva a körmös témától. Persze a manikűrök és lakktesztek is maradnak, viszont nem valószínű, hogy a heti 3 posztot fogom célnak kitűzni, hiszen például az utóbbi hónapokban nem is vettem lakkokat, mivel inkább a meglévőeket használom. Manikűrök tekintetében mostanában általában nyomdázni szoktam, mivel ez egy elég gyors módszer, amivel nagyon szép mintákat lehet elkészíteni. 
 Számok tekintetében gyarapodtunk, immáron 23 követője van a blognak, 13254 oldalmegjelenítése és 726 megjegyzése, aminek a fele tőlem származik, hiszen szoktam válaszolni is. Szerintem ez nem egy rossz szám, nyilván lehetne több is, de nem panaszkodok. A Facebook oldal nem lett túl sikeres, nem is szoktam túl gyakran kirakni a bejegyzéseket, de elég furcsa oda irogatni, mintha magamnak írnék. :D
 Szóval most, hogy ezt mind kiírtam magamból: Boldog szülinapot Nailsaremyyoga!

1 megjegyzés: