2017. november 20., hétfő

Grey knitted swetter mani

Sziasztok lányok!

Mikor máskor használnám a kötöttpulcsi mintával is rendelkező lemezt, ha nem ősz végén-télen, de még nem találtam olyan színkombinációt, amivel igazán tetszett volna, viszont most sikerült.
 Az alapszín egy világosszürke Essence The gel lakk, amely a grey zone árnyalatnévvel rendelkezik. Nagyon szuper lakk amúgy, tökéletes nail art alap, nyomdázni is lehet vele. A középsőujjamon kívül mindegyik körmömre ez került, a kimaradtra pedig egy szintén Essence lakk, az Effect rock my world multikróm-flakie lakkját kentem fel. Igazából lehet jobb lett volna, ha minden körmöm ugyanolyan, de így legalább van benne egy kis ünnepi csillogás is (nálam már lélekben karácsony van :D). Az egyszinű körmeimre nyomdáztam a szintén Essence The gel wild white ways fehér lakkal (ami tökéletes nyomdázásra, ahogy nagyjából az összes The gel lakk is), illetve a BP-30-as lemezével. Végül minden körmömre az Essence BTGN fedőlakk került.
 Szerintem egy egész jó manikűr lett, szerintem még a pasztell lakk-fehér nyomdával kombóval készül másik hasonló mani is. :)



Ti milyen színeket használnátok hozzá?
Üdv: Melcsi

3 megjegyzés:

  1. Jó lett, szerintem bármilyen színű lehet a kötött pulcsi, barna vagy rózsaszín is, ez is jól néz ki.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
    2. Egyetértek, egyszer egy halványrózsaszín fehér nyomdával kombót is kipróbálnék.

      Törlés