2017. június 12., hétfő

Chevron and gradient

Sziasztok lányok!

Ezt a manikűrt még május elején készítettem, azóta a szerkesztetlen képek között volt. az utóbbi időben ha nem volt ötletem manikűrhöz, felkentem egy pasztell lakkot és a Moyou Fashionista 04-es lemezével nyomdáztam rá. Nem tudom elmondani, hogy mennyire szeretem ezt a lemezt, lassan kéne csinálnom vele egy tesztet, manikűrökkel együtt.
 Azért most nem intéztem el egy egyszínű alappal, hanem az Essence ballerina pinkkel és a Golden Rose 38-as liláskék árnyalatával készítettem átmenetet. Erre nyomdáztam a MdU fehér nyomdalakkjával, az átlátszó nyomdázóval, illetve az említett lemezzel ez cikkcakkos mintát (ezen a lemezen majdnem minden minta ilyen). Sajnos nem volt olyan hosszú életű, mivel meggyűlt a bajom a fedőlakkokkal. Az egyik úgytűnik, mintha megszáradt volna, de mégsem, így mindig párnanyomatos lesz, a másikat két nap után le lehet húzni a többi lakkról, amelyiket ennél a maninál is használtam egy nap elteltével berepedezik, mintha üveg lenne, ami nyilván azt jelenti, hogy nem elég rugalmas. Úgyhogy bajban vagyok, várom a tanácsokat, melyik fedőlakk vált be nektek?



Nektek hogy tetszik?
Üdv: Melcsi

2 megjegyzés:

  1. nekem az RdeLyoung sima egyszerű 01 számú "Ghost" lakkja jött be a legjobban nyomdára fedőnek, de úgy vettem észre hogy nyomdalakktól függ hogy elkeni-e a mintát. nekem a gagyi ebay-es PINPAI lakkokat nem keni el, ha várok egy 15-20 percet nyomdázás után :) de ha rögtön felkenem, hiába tűnik száraznak a minta, elkeni a fedő. nem tudom MdU lakkokra milyen lenne. :)

    VálaszTörlés
  2. Seche Vite-et és Moyra Gel lookot használok fedőnek. Nagyon szép a manikűr!

    VálaszTörlés