2017. május 1., hétfő

Manikűrvadász 32.

Sziasztok lányok!

A mai napon ismét Manikűrvadászt tartunk. A mostani fordulót Betti szervezte meg, amiért nagy köszönet neki (egyébként nagyon tetszik a forduló képe, nagyon kis hangulatos lett :) ) Betti Akane-t sorsolta nekem, akinek blogját már indulása óta követem, nagyon szép manikűröket készít. Leginkább nyomdázott manijai vannak, így olyat kerestem, amihez van lemezem. Végül egy szerintem már mindenki által látott manikűrt választottam, hiszen már annyi helyen láttam, de még sosem készítettem el. Annyi változtatást tettem, hogy a gyűrűs és középső ujjam mintáját megcseréltem, illetve én nem homok-, hanem egy ezüst holo lakkot használtam. 
 Az alaplakk után a gyűrűs- és középsőujjam kivételével minden körmömre a Golden Rose 07-es pink lakkja került. A középsőre az Essence wild white ways, a gyűrűsre a Claire's Magic Show ezüst holo lakk egy sminkszivaccsal felütögetve. Ezután a Moyou Fashionista 04-es lemezéről a cikkcakkos mintával és a Mundo de Unas fekete nyomdalakkjával nyomdáztam a fehér lakkra. Végül mindenre fedőlakk került, a holora egészen pontosan három réteg, mivel szinte itta a fedőt. Az ennyire pink lakkokkal annyira nem vagyok kibékülve, így lemostam a rózsaszín körmeimet két nap után, és világoskékkel festettem be helyette, így már sokkal hordhatóbb számomra is. 

Az eredeti:


Az én verzióm:







Lessétek meg a többiek alkotásait is!


Nektek melyik verzó tetszik jobban?
Üdv: Melcsi

11 megjegyzés:

  1. Igazi klasszikust választottál, és nagyon szépen készítetted el! :)

    VálaszTörlés
  2. ezt a manit már én is vadásztam, csak Bellától azt hiszem :D imádom a manit, mindegy milyen színű <3 kell ez a moyou lemez nekem is!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is láttam már Bellánál 😃 Fantasztikus ez a lemez, imádom a mintáit, egytől-egyig ❤❤

      Törlés
  3. Állati jó lett, imádom az ilyen manikat, én is csináltam már hasonlót, Bellától vadásztam szintén egy Manivadi fordulóban :) Nekem mindkét színnel tetszik, ügyesen újraalkottad!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, úgy tűnik ezt már mindenki újraalkotta egyszer 😉 Köszönöm!

      Törlés
  4. Nagyon jó, klasszikus, ahogy fent írják, mindenféle színvariáció megy a holohoz és a fekete-fehér cikkcakkhoz.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, ezért szeretjük mindkettőt 😉

      Törlés
  5. Nagyon jó lett, és a kék is nagyon tetszik! (-: Bizony; ezt már én is vadásztam régebben. :D De a pinket én is lecseréltem, éppen ősz volt; és a Her Red Hair-re a CbL-től. (-:

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm 😉 Nem sokáig bírtam kék nélkül 😂

      Törlés
  6. Ezt a manit én is elkészítettem már, pink és piros színben. Én nagyon imádtam hordani. :D Neked is nagyon jól álltak!

    VálaszTörlés