2016. október 3., hétfő

Őszi kihívás - Őszi falevelek

Sziasztok lányok!

Már nagyon vártam, hogy végre készíthessek őszi manikűröket, és amikor megláttam, hogy Noémi készített egy ilyen kihívást azonnal jelentkeztem, hiszen minden téma benne van, amit el szeretnék készíteni. Az első téma tehát az őszi falevelek. Tavaly nagyjából ugyanezt a manit akartam elkészíteni, mint most, csak akkor alig volt hozzá ecsetem. most viszont elkészítettem nagyon vékony ecsettel, lakkal és akrilfestékkel. A gyűrűsujjamon valamiért eltűnt a körvonal, úgyhogy még mindig nem tökéletes, de mindenképpen fejlődtem. Egy genothermre felkentem egy réteg átlátszó lakkot, majd lakkal megfestettem a leveleket, és akrilfestékkel a körvonalukat és erezetüket. Egy réteg fedőlakk, majd amikor megszáradt kivágtam őket, és a még nedves fedőlakkba raktam őket. Megvártam míg megszáradt és még egy réteg fedőlakkal fejeztem be.



Nézzétek meg a többiek alkotásait is:

Nektek hogy tetszik?
Üdv: Melcsi

8 megjegyzés:

  1. Nagyon tetszik. Pont ilyet akartam csinálni tegnap, ezekkel a színekkel meg még bordóval, nyomdamatricás megoldással, csak nem jutott rá időm, szóval csak a nude alapot sikerült feldobnom.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszik. Sajnos van amikor én is 2-3 napig csinálok egy-egy manikűrt, mert nincs elég időm aznap befejezni.

      Törlés
  2. Ötletes mani lett :) Viszont a te linkedet is add hozzá a többihez ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! Még nem voltam otthon, ezért nem adtam hozzá 😉

      Törlés
  3. Nagyon jó lett, ügyes vagy. :)

    VálaszTörlés